valborg

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos mig med Ella. Hon är fortfarande lite sjuk så hon får typ inte gå ut. -.- Men Jacob, Niklas, William och kanske nån mer kommer hit snart. Vi får se! Vi har suttit och kollat lite olika bloggar, och så kom vi in på den här sjuka bloggen. :O  Så jääävla äcklig! Haha men kolla in den iaf! Puss!

kväll

Hallå! Nu sitter jag i min säng, och ska duscha nu och sen sova! Kan aldrig sova på kvällarna, jättejobbigt..! -.- Men iaf, har inte så mycket att skriva. Har tittat på andra avenyn på kvällen, shit vad spännande! haha, jag älskar AA! ;) Sen har jag typ inte gjort så mycket annat.. Nejmen gud vad tråkigt inlägg det här blev! Pussar

Saknar faktiskt fotbollen!

en dag kvar!

Nu är det bara en enda dag kvar i skolan, sen helg och sen prao i två veckor! SÅ skönt!
Idag efter skolan så köpte jag lite goda saker och åkte sen hem till Ella (hon är sjuk) och överraskade henne. :) Jag var där till typ halv sju och vi snackade om allt möjligt och så där!
Nu ska jag typ... kolla bloggar och sånt? Nejmen jag vet inte, vi får se! KRAM

Ella och jag för några veckor sen! Mitt hår ser grått ut :O

tisdag 28/4

Förlåt för jättedålig uppdatering! Igår hade jag ingen dator här, för den jag har hos mamma var just då hos pappa, fast nu är den här (asså hos mamma). Och idag orkade jag inte. Men nu orkar jag :) Det har inte hänt nåt speciellt sen jag skrev sist. Vanlig tråkig skola bara. :/
Kom precis hem från kista, var där med mamma. Jag shoppade lite saker, och så åt vi lite glass. Nu ska jag duscha, sen kolla på tv och lite så och så ska jag sova tidigt idag eftersom jag är sjukt trött! Puss!

Jag hoppar studsmatta. Haha

alltid tråkiga rubriker

Jag skriver alltid så tråkiga rubriker har jag märkt. Typ alltid "fredag" eller "tisdag" eller "godnatt" eller så. Tråkigt, jag vet. Men när man håller på att skriva ett inlägg och sen ska bestämma rubrik (gör nästan alltid det efter jag skrivit inlägget) så orkar man liksom inte sitta och tänka hur länge som helst. Därför blir det typ alltid tråkiga rubriker, men aja. ;)

Nu blir det wipeout+chips. Pusspuss


lillasyster :)

söndag

Hejsan, söndag idag. Inte kul! Var i hagaparken (eller vad den nu heter) med pappa och min lillasyster och en kompis till pappa och hans barn + tjej. Sen kom även fias (min lillasyster) mamma dit, hon fyllde år idag.
Nu kom jag hem precis och behöver nog plugga nu... PUSS

bilder från idag :)

lördag

Förlåt att jag inte skrivit nåt idag, har inte orkat. Jag suger på att blogga, menmen. Det är ändå kul ibland :)

Först var jag med ellen och alva idag, och vi hade det roligt (: Sen när jag kom hem (vid typ halv sex) så gjorde jag inte så mycket, jag åt efter ett tag. Sen senare duschade jag osv. Strax efter åtta åkte jag hem till ella och samtidigt som mig, så kom även felicia och hennes kompis elin. Sen åkte vi till solvik och var där ett tag, och träffade även på några. Det blåste så sjukt mycket :O Men sen gick vi iaf omkring lite med dom och senare hem till en av killarna som bodde i närheten, men innan det var elin tvungen att åka hem. Hon bor ju så långt ifrån där vi var. ;) Sen skjutsade pappa hem oss och nu sitter jag här. Är trött. Ska sova typ nu tror jag, gick ju upp jättetidigt imorse :O

Oj vilket långt och tråkigt inlägg.. Aja, godnatt!

 1: bild från igårkväll. 2&3: jag.

godnatt !

Nu kom jag precis hem, har varit med ella "fredrik" yassine (vet inte hans stavning) och erik. Vi var först vid några klippor typ sen hemma hos "fredrik" en stund. :) Sen åkte jag och ella hem till henne och pappa hämtade mig där nyss. Ska sova nu, ska upp tidigt, vid typ sju :O jag ska till ellen och alvas landställe över dan imorn så det är därför. Skriver väl mer imornkväll antar jag! Godnatt (:


Freeeedag!

Yes, nu är den här veckan slut och nu är det helg! :D Jag Ella och Felicia gick och köpte lite gott och gick ner och solade i alviksstrand idag efter skolan. Det är jättevarmt ute ju, typ 20-25 grader! :O Niiiice!
Här kommer lite bilder haha :)





torsdag, snart helg :)

Hejhej! Idag var det en helt vanlig skoldag, fast vi hade engelska speech (vet ej stavning) och jag var jättenervös innan! Fast det gick ändå bra! Sen har jag bara varit hemma, och för ett tag sen kom pappa och min lillasyster hem. Har inte träffat henne på ett tag nu..! Nu ska jag snart äta tror jag, och vi ska äta utomhus, det är jättevarmt ju! :O


Sötnos! <3

onsdag 22/4

Har inte kunnat blogga idag på dagen/kvällen, var hos mamma på kvällen och datorn jag har där är hos pappa och där är jag nu igen. Ska snart sova, är trött!
Hahaha, jag och Ella tränade på friskis och svettis idag, fast det var inte alls jobbigt, bara svårt! :O Så det får bli nåt annat sorts pass nästa gång. Sen solade Ella, för hon är ju så blek så hon tyckte väl att hon behövde det.. ;) haha.


jag (bild tagen från ellas blogg)


Hihi Ella! :)

godnatt!

Nu ska jag sova. Börjar nio imorn, lite senare än vanligt iaf..
Nu kommer två till bilder från idag som jag tog från carros blogg. Godnatt!


tiiiisdag

Hallå! Idag var det den längsta dagen i skolan, vi slutade tjugo i fyra..-.- Sen åkte jag in till stan med Ella och Carro. Vi kollade runt lite, och sen efter ett tag åkte Carro hem och jag och Ella var kvar lite. Sen åkte jag hem och gick ut och sprang med pappa. (; Det behövdes nog! haha..

Nu ska jag plugga lite, sen blir det andra avenyn! Vi får se om jag skriver mer ikväll, men annars skriver jag mer imooorn! PUSS



provvandring

Kom hem från provvandringen för kanske en kvart sen. Alla åttor (fast då är vi ju nior) ska till kebnekaise (stavning?) i augusti och då skulle vi provvandra inför det idag. Det var ganska jobbigt, och nu har jag typ ont överallt! :/ Är inte speciellt vältränad för tillfället, om man säger så, hehe.. Vi gick 1,2 mil med 15 kg på ryggen. :O Nu ska jag duscha sen blir det väl vila resten av dagen/kvällen. KRAM


jag hatar söndagar!

Hej, kom precis hem från amandu. igår hyrde vi film och pratade osv. Och idag har vi varit ute, det har ju varit jättebra väder. :D
Nu ska jag fixa lite med ellas header, har nämligen itne börjat med den än. Sen måste jag plugga, packa (åker till pappa ikväll), städa, duscha osv osv. BLÄ, tråååkigt. :( Skriver antagligen inte mer ikväll, men vi får se!

Lite bilder från igår och idag. ;)

lördag

Heeej, imorse träffade jag amanda och vi åkte in till vällingby. Först åt vi sushi, sen kollade vi runt lite. Amanda köpte ganska mycket, fast jag köpte bara två saker, hade tyvärr inte så mycket pengar. ;) Ett skärp och en tröja blev det iaf. Sen träffade vi två av amandas kompisar, malin och en annan tjej. Malin hade jag träffat förut. :) Sen åkte vi hem till mig och var där en stund, och nu har jag precis ätit och ska snart träffa Amanda igen. Ska sova där. Skriver mer imorn! Puuuuss


Ella och jag igår!


helg nu!

Hejhej! Nu är det helg, fan vad skönt! Veckan gick fort, men det var ju bara tre dagar, så.
Idag efter skolan var jag och ella först en stund i alvik, sen åkte jag hem och åt och så sen mötte jag ella igen och vi åkte in till stan och mötte emma och carro. Vi skulle se "17 again", men det blev inte så, hehe. Så vi såg en skräckfilm istället. Den var ganska läskig! Men det var kul iaf! Så kom hem för en timme sen typ (?).

Nu är jag hemma och ska fixa lite med en header till ellas blogg, hon ville att jag skulle göra en åt henne, så vi får se hur det blir (är inte speciellt bra på att göra headers). :) Skriver mer imorn! Puuuss

nu har skolan börjat igen, fast imorn är det fredag och sen heeelg! :D

Hejsan! Skola idag, sen var jag med min bästis :) Sen åkte jag hem och åt och nu är jag klar.
Är sjukt trött och har varit hela dagen, somnade till vissa gånger hemma hos Ella och även en gång när jag satt upp! :O Haha. Men har inte sovit så mycket de senaste nätterna, har skitsvårt att somna!



kan inte komma på någon bra rubrik -.-

Hello! Var i stan med Ella idag ju. Köpte en tröja och färgningsgrej till håret, sån som man kan göra slingor med. Vi åt på tacobar också och fick 50 % rabatt, bara för att Ella ska praoa där sen. :) Sen så träffade vi på carro och felicia i stan och gick runt en liten stund med dom, sen åkte vi hem till ella och hon slingade mitt hår. Det blev inte så jättestor skillnad, men ganska fint ändå. ;) Sen åkte jag hem vid sju typ. På kvällen har jag bara kollat på AA och DH.
Ska nog sova snart, imorn är det ju skola igen! :(


skolan börjar imorn :(

Åker in till stan nu, ska möta ella där. Det var typ mer än en vecka sen jag träffade henne. :O har saknat henne!
Skriver sen, puuuuss.


äääälskar!


Haha, älskar den här låten! ;) har lyssnat sönder den hela helgen på min syrras mp3. Den är ju med i tarzan, som man då ser på videon. :)

kom hem för ett tag sen...

...och här kommer lite bilder från när jag var på gotland. har tagit alla, hehe. Det är bla. bilder på mina söta syskon, och sen så ser ni ju vad dom andra sakerna är.. :)


åker hem imorn, skriver mer då!

Hejhej! Imorn åker jag hem och det ska faktiskt bli riktigt skönt! Fast skolan börjar ju på onsdag och det ska bli allt annat än skönt..! -.- Det har varit en ganska bra påsk, mycket godis och rätt okej väder! Har fått tre påskägg med godis i (a) och två tröjor, åtta trisslotter (dom låg i påskäggen), och 500 kronor av min farmor som hon typ varit och lämnat hos pappa. Schnäääällt ju! :)

Men asså jag är ledsen, interenet är sjukt segt så det går inte att ladda upp bilder, men det kommer några imorn när jag kommit hem, lovar! :)

är på gotland nu

Heeej! Nu är jag hos mamma+familj här på gotland. Båda mam och pap har landställe här nämligen. Har inte gjort så mycket här. Har varit ute och sprungit faktiskt (a). Sen har jag ätit massa godis, och tagit lite bilder och så. :) Och så har det faktiskt varit ganska bra väder, nicenice! Men jag skriver kanske något mer innan jag åker hem på måndag. Pussar

Jag på typ världens minsta studsmatta (?!) haha
Internet är så sjukt segt så det blir bara en bild just nu, men lägger väl upp några fler någon annan gång!

gotland näääästa!

Nu ska jag åka när som helst. Har packat det sista precis. Ska ju till gotland. Men jag tar med datorn så jag kanske bloggar någon gång ibland, men förmodligen inte ofta. Vi får se!

Först ska vi hämta upp min lillasyster hos hennes mamma, sen ska vi hämta upp min pappas förra tjej, petra. Haha, okej det låter sjukt. Men det är det att  från början var det tänkt att hon också skulle med till gotland nu, men sen gjorde de slut och så. Men så har hon kvar biljetten så då ska hon åka med oss dit, i samma bil och allt, fast sen så ska hon hälsa på typ en kompis där. Haha det kommer ju typ bli fett konstig stämning, eftersom det inte alls var längesen de gjorde slut. Men hon pratar ju en del om man säger så, så det kanske inte blir så konstigt.. ;) Och sist jag träffade petra så var de ihop, haha, jaja, vi får se hur det går. :)
PUSS


onsdag

Hejhej, förlåt om jag inte skrivit något. Kom hem för ett tag sen, har sovit över me ellen och alva. Var i stan med ellen igår, och jag köpte ett skärp bara. Sen var jag med dom hela kvällen igår och typ hela dagen idag och det var mysigt! :)

Nu ska jag nog packa lite, åker ju till gotland imorn. Sen ikväll blir det fiiiiilm. Haha, jag hade visst inte så mycket att skriva, puss!



hoppas det fina vädret håller i sig! Så härligt ju!

Hejsan! Är hemma hos pappa nu, och sitter här med två datorer. Haha. Asså jag tog med datorn jag har hos mamma hit, för jag ska ha med den till gotland. Men det är bara den som verkar funka just nu, för det är nåt virus på den andra (den jag har hos pappa), men min brorsa skulle fixa det imorn sa han.

Den till vänster är den som för tillfället funkar bäst, och som också är bäst av dom två datorerna, förutom att den har skitdåligt ljud. -.-

Nytvättat hår och osminkad. :)
 En somrig bild som jag tog idag. Det var ju sjukt skönt väder idag på dan!

inga planer för dagen

Vaknade för typ två timmar sen. Har bara ätit frukost och vilat sen dess. Jag har inte direkt några planer för idag, men kan visa på en lista ungefär vad jag ska göra.
- packa. Åker till pappa idag, sen åker jag till gotland på torsdag.
- städa lite i mitt rum.
- duscha och fixa mig.
- sola lite ute, det verkar ju vara ganska fint väder. :)
- vila, ska ju bara vara hemma idag, så..


Nu ska jag börja lite med den första punkten. packa. Puuuss!


tråkigt inlägg..

Oj, förlåt om jag inte bloggat idag på dagen. Har inte gjort nåt speciellt idag faktiskt. Har varit sjukt seg, typ legat i sängen hela dagen och varit inne på datorn. haha. På kvällen skulle jag hittat på nåt med Ella och några andra, men nej så blev det inte. Var bara hos Ella ett tag på kvällen, skulle kanske ha sovit hos henne, men så blev det inte heller. Så jag har kollat på film med mamma och ätit lite gott, och sen har jag varit inne på datorn. Oj vad intressant det här blev..! Aja, nu ska jag nog sova snart, börjar bli lite trött. Godnatt!


Gottgottgott!

löööördag

Hej! Det blev tyvärr ingen grillning idag, det var itne så många som kunde. Men jag var i alla fall med Ella. Först åt jag hos henne, sen åkte vi till alvik en snabbis, och sen hem till henne och hade lite myskväll. :) Adam kom sen också, det var rätt längesen vi träffade honom, så det var ju kul! Sen hämtade mamma mig där typ 12, och nu ska jag snart sova. Eller, vi får se, är iofs inte trött. pusspuss

äntligen lov!

Haha, jag startar en ny blogg och så skriver jag typ inte ens i den(?!) Aja, har inte rikgtigt haft tid. Igår var det sista dagen i skolan, och nu är det äntligen lov! :D Efter skolan var jag och Ella först lite i alvik, sen åkte vi till stan och mötte carro och emma, och jag kötpe ett par byxor. Sen åkte jag och ella hem till henne och åt, och sen hem till carro igen där emma också var och så fixade vi oss. Sen mötte vi några i alvik (jag, ella och carro för emma skulle träffa sin pojkvän) och så åkte vi till klubberiet, haha. :) På vägen dit mötte vi victoria, elvira och v's kusin. Sen var vi ju där, och det var kul! Sen sov jag hos ella.

Jag åkte från ella typ tre, och nu har jag precis duschat, och ska fixa mig lite. Ikväll ska jag, ella och några till grilla förhoppningsvis. (vet inte exakt vilka mer än). Skriver mer ikväll eller imorn! puss


Haha, oj den blev sne, men ajaaa. Det är Ella och jag som ni ser på bilden iaf. :)

fredag imorn, sen är de looov!

Gud vad jag längtar till påsklovet, och tur att det inte alls är långt kvar, bara en dag.
Idag var det skola som vanligt, men inget speciellt hände. Förresten så är det ju sjukt härligt att det är varmt ute nu. Snälla, säg att det är vår nu och att det inte ska komma nån mer snö! Hoppashoppashoppas!
Nu måste jag verkligen plugga, men  först kommer lite bilder från dagen. :)


Victoria och Carro solar. :)

Jag på elevens val, så bra gick det för mig att dansa. haha

Felicia och Ella, hihi.

har startat en ny blogg :)

Hejsan! Jag hade en annan blogg förut, men den hade jag haft så länge, så därför ville jag göra en ny. Jag vet inte hur ofta jag kommer skriva i den, men ska försöka göra det ganska mycket. :) Vi får se hur det blir! Nu ska jag fixa lite med desgingen och headern, så här kan det ju inte se ut. haha. Men det kanske tar ett tag. 
Läs gärna min blogg (a). PUSS


Gammal bild.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0